28 may 2012

Jornada Coworking: Cooperar i compartir

Ets freelance o t'ho estas plantejant? vols conèixer de primera mà com funciona una cooperativa de serveis? o be com compartir un espai sense morir en l'intent?, a la 'Jornada Coworking: Cooperar i compartir' podràs donar resposta a aquestes preguntes.

La jornada tindrà lloc el dia 1 de juny, a les 17 h, al Centre de Promoció Econòmica, dins de la Setmana de l'Economia Social i Cooperativa del Prat.
 
José Garcia, Tinent d'alcalde de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, va parlar sobre el tema recentment al programa de la radio local Planeta Prat. Podeu escoltar-ho aquí.

Ames, des de l'Associació Coop de Cap, en col·laboració amb la Cooperativa Obrera d'Habitatges, es realitzarà un mercat d'artistes i artesà anomenat Miss Manitas, en el qual estarem presents alguns dels membres del coworking per donar-ho a conèixer.
 
Aquesta primera edició del mercat tindrà lloc en la Plaça de Roigé i Badia del Prat de Llobregat, el dissabte dia 2 de juny des de les 11h fins a les 14h aproximadament.

1 comentario:

  1. Desde Málaga os deseamos suerte con el proyecto, esperamos que las jornadas hayan sido exitosas. Un saludo

    ResponderEliminar